zaterdag 7 november 2009

Vorderingen met de ramen

raam in het vluchtluik is vervangen voor een helder stuk plexiglas 10mm 1 zijraam inmiddels vervangen en het kajuitdak aan die kant ontdaan van de grote hoeveelheid duct-tape resten. Helaas was het niet met wasbenzine weg te krijgen dus heb ik een bijtel gebruikt (houtbijtel) ziet er goed uit, wel enig kleurverschil. Op de plek waar duct tape zat is de verflaag wat donkerder geworden, wellicht met commandant weg te krijgen.

Toen begon het te hozen en ben ik maar gestopt met de werkzaamheden. Wel goed om te zien dat het nieuw geplaatste raampje bijna waterdicht is, vergeten de bouten van een druppel kit te voorzien maar goed, die moeten toch nog een keer los om de wandbekleding er onder te krijgen.
De andere kant lekt echt heel erg, er kwamen 4 stralen water naar binnen en dit is dan tevens mijn verklaring waarom de kiel telkens vol met water staat als het geregend heeft..
Het vluchtluik is goed waterdicht, er is geen druppel water doorheen gekomen tijdens deze hoosbui! Ook het trapje in de boot gezet en de helmstok weer gemonteerd. Het begint al weer echt een bootje te worden, volgende keer zal ik wat foto's maken en plaatsen, had vandaag geen zin om in de stromende regen fototjes te schieten.

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten